Doneer een concertkaart aan een vluchteling!

21 maart 2018, door Webmaster PHG

Een warm welkom voor nieuwkomers in Nederland, dat is wat twee orkesten willen bieden met het concert Common Ground op zondag 15 april om 14.00 uur in Concertzaal Tilburg. Bestel niet alleen kaartjes voor uzelf, maar doneer ook een of meerdere kaartjes aan vluchtelingen.
Met dit bijzondere project willen het Syrisch orkest Suryana en orkest Orventus vluchtelingen in de regio Noord-Brabant een ontspannen middag bezorgen, met ruimte voor zowel muzikale als persoonlijke ontmoeting. Naast muziek danst de internationale folkloristische dansgroep Watan Dabke in traditionele kledij. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje. En voor nog persoonlijkere ontmoetingen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan speed dates. Het belooft een zeer inspirerende en feestelijke middag te worden! Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met o.a. VluchtelingenWerk Zuid-Nederland.
Draagt u dit doel een warm hart toe?
Koop dan extra kaartjes! Orventus zorgt ervoor dat deze bij vluchtelingen terecht komen. Hun streven is dat de zaal voor de helft gevuld zal zijn met reguliere concertbezoekers en voor de helft met nieuwkomers.
Kaartjes zijn te bestellen à € 12,50 via kaartverkoop@orventus.nl.
Check het Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/347165819025117/