Diaconie

Categorie voor berichten die aan diaconie zijn gerelateerd.

Uitreiking Antoniusprijs voor diaconie in Dongen

06 februari 2019, door Webmaster PHG

Diaken Wim Tobé reikte op zondag 3 februari 2019 de Antoniusprijs uit aan de Oecumenische Werkgroep Arm in Arm te Dongen. Dit gebeurde tijdens een eucharistieviering in de H. Laurentiuskerk in Dongen. Pater Schaas Vermeulen ofm. ...Lees verder »

Drie ton kleding en 130 fietsen

16 april 2018, door Webmaster PHG

Afgelopen zaterdag hielden we traditiegetrouw samen met Sam’s Kledingactie weer een kledinginzameling. Zoals altijd namen weer veel mensen de moeite om gebruikte kleding af te geven.

De opbrengst van deze voorjaarsactie bedraagt ongeveer 3 ton aan kleding, ...Lees verder »

Terugblik armoededebat Parochiecentrum

21 maart 2018, door Webmaster PHG

Accepteert de gemeente Gilze en Rijen armoede? Deze vraag stond centraal tijdens het debat dat op donderdag 15 maart plaatsvond in het parochiecentrum in Rijen. Alle politieke partijen waren uitgenodigd om deze vraag te beantwoorden en ...Lees verder »

Doneer een concertkaart aan een vluchteling!

21 maart 2018, door Webmaster PHG

Een warm welkom voor nieuwkomers in Nederland, dat is wat twee orkesten willen bieden met het concert Common Ground op zondag 15 april om 14.00 uur in Concertzaal Tilburg. Bestel niet alleen kaartjes voor uzelf, ...Lees verder »

Even minderen voor een ander

01 maart 2018, door Webmaster PHG

De werkgroep Vastenactie vraagt jaarlijks aandacht voor een project van de landelijke Vastenactie. In de parochie zijn verschillende activiteiten zoals een speciale viering in het weekend van 17 en 18 maart. Het thema van deze ...Lees verder »

Naar boven