Diaconie

Categorie voor berichten die aan diaconie zijn gerelateerd.

Kerstpakkettenactie Parochie Heilige Geest

02 januari 2020, door Webmaster PHG
Bedankt gulle gevers en enthousiaste vrijwilligers Wij waren er stil van! Ook dit jaar weer zoveel spontane gevers. Bedankt iedereen die heeft meegedaan aan de Actie Kerstpakketten van de Parochie Heilige Geest. De werkgroep Diaconie bezorgt ...Lees verder »

Kerstpakkettenactie Parochie Heilige Geest

12 december 2019, door Webmaster PHG
Inzamelingsactie bij supermarkten op 13 en 14 december.

Veel mensen krijgen rond Kerstmis als blijk van waardering wat extra’s, vaak in de vorm van een kerstpakket. Er is echter een groep mensen die geen extraatje met ...Lees verder »

Adventsmaaltijd

09 december 2019, door Webmaster PHG

Het begint een traditie te worden om in de Advent een maaltijd te organiseren. De Adventsmaaltijd kenmerkt zich door gezelligheid, aandacht en betrokkenheid voor elkaar. Tussen de gangen door zijn er korte overwegingen en is ...Lees verder »

Pelgrimage door Rijen: Omzien naar elkaar

02 juni 2019, door Webmaster PHG

Woensdag 29 mei. Een mooie voorjaarsavond. ’s Avonds om zeven uur stonden ongeveer dertig belangstellenden klaar bij de start van de Pelgrimage door Rijen. Een bijzondere wandeltocht waarbij de deelnemers indrukken opdeden van hoe in ...Lees verder »

Pelgrimage in Rijen

21 mei 2019, door Webmaster PHG
Een bijzondere wandeltocht langs plaatsen van dienstbaarheid.

Op woensdag 29 mei vanaf 19.00 uur houden een tocht langs plekken van dienstbaarheid, zowel uit het heden als het verleden. Onderweg bezoeken we plaatsen van zorg, solidariteit en ...Lees verder »

Uitreiking Antoniusprijs voor diaconie in Dongen

06 februari 2019, door Webmaster PHG

Diaken Wim Tobé reikte op zondag 3 februari 2019 de Antoniusprijs uit aan de Oecumenische Werkgroep Arm in Arm te Dongen. Dit gebeurde tijdens een eucharistieviering in de H. Laurentiuskerk in Dongen. Pater Schaas Vermeulen ofm. ...Lees verder »

Naar boven