Diaconie

Categorie voor berichten die aan diaconie zijn gerelateerd.

Vastenactie 2020

01 april 2020, door Webmaster PHG
Werken aan je toekomst

Op zondag 29 maart zouden we in de vieringen extra aandacht geven aan de Vastenactie. Helaas kon dat niet doorgaan. In de pastorale brief leest u het verhaal van Patrick uit Zambia. Laat het ...Lees verder »

Vastenactie 2020

12 februari 2020, door Webmaster PHG

De campagne van Vastenactie 2020 staat in het teken van beroepsonderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Met een gedegen opleiding zijn mensen beter in staat een redelijk inkomen te verdienen en eventueel een eigen bedrijf op ...Lees verder »

Kerstpakkettenactie Parochie Heilige Geest

02 januari 2020, door Webmaster PHG
Bedankt gulle gevers en enthousiaste vrijwilligers Wij waren er stil van! Ook dit jaar weer zoveel spontane gevers. Bedankt iedereen die heeft meegedaan aan de Actie Kerstpakketten van de Parochie Heilige Geest. De werkgroep Diaconie bezorgt ...Lees verder »

Kerstpakkettenactie Parochie Heilige Geest

12 december 2019, door Webmaster PHG
Inzamelingsactie bij supermarkten op 13 en 14 december.

Veel mensen krijgen rond Kerstmis als blijk van waardering wat extra’s, vaak in de vorm van een kerstpakket. Er is echter een groep mensen die geen extraatje met ...Lees verder »

Adventsmaaltijd

09 december 2019, door Webmaster PHG

Het begint een traditie te worden om in de Advent een maaltijd te organiseren. De Adventsmaaltijd kenmerkt zich door gezelligheid, aandacht en betrokkenheid voor elkaar. Tussen de gangen door zijn er korte overwegingen en is ...Lees verder »

Naar boven