Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 4-2019

07 april 2019, door Webmaster PHG

Nieuwsbrief 4 van het Vicariaat Breda is uit met o.m. het volgende bericht:

Pelgrimstocht 2019 naar de Chrismamis in Teteringen.

Ook dit jaar zal er een pelgrimstocht worden georganiseerd naar de chrismamis op woensdag 17 april. We hopen samen met pelgrims uit andere parochies uit het bisdom een rustgevende en inspirerende tocht te maken. Onze pelgrimstocht start bij de Maria Magdalenakerk in Rijen. Via Dongen en Oosterhout lopen we naar de H. Willibrorduskerk in Teteringen om daar de chrismamis bij te wonen. Het wordt een wandeling van ongeveer 18 kilometer. U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze inspirerende tocht.
Meer informatie over de route en hoe we weer thuis komen en om aan te melden: vóór 10 april bij het secretariaat van de parochie Heilige Geest in Rijen (T: 0161-222 833 ma. t/m vr. van 09.30u – 12.00u en alleen op wo.middag van 14.00u – 16.00u. Of E: info@parochieheiligegeest.nl.
Klik hier voor alle informatie in Nieuwsbrief 4.