Nieuwsbrief Vicariaat Middelburg en Breda

06 november 2020, door Webmaster PHG

Nieuwsbrief 11-2020 van de Vicariaten Middelburg en Breda is uit met o.m. het volgende bericht

Maatregelen tegen coronavirus onverminderd van kracht

De persconferentie die het kabinet op dinsdag 3 november 2020 heeft gehouden over de maatregelen in verband met Covid-19, geeft geen aanleiding tot wijzigingen voor de R.-K. Kerk. De bestaande maatregelen blijven onverminderd van kracht. Dat schrijven de Nederlandse bisschoppen op RKKerk.nl.
Ook voor het Bisdom Breda betekent dit voorlopig nog steeds niet meer dan 30 gelovigen bij een viering, exclusief bedienaren, geen samenzang en verder alle andere maatregelen zoals afgekondigd in het protocol ‘Kerkelijk leven op anderhalve meter.’ Lees meer in het dossier Coronapandemie op de website van het Bisdom Breda.

Klik hier voor alle informatie in de nieuwsbrief.