Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 11-2019

Nieuwsbrief 11 van het Vicariaat Breda is uit met o.m. het volgende bericht:

Alphacursus in de parochies Rijen/Dongen

Ook in de parochies Rijen, Dongen en Klein Dongen-Vaart start medio januari 2020 een Alphacursus. Op dinsdagavond 7 januari 2020, van 19.30 uur tot 21.00 uur, is er een introductieavond van de Alphacursus voor Dongen, Rijen en omstreken. Het Alphateam wil mensen die belangstelling hebben voor Alpha de
mogelijkheid bieden om vrijblijvend kennis te maken met wat Alpha is. Het is ook een gelegenheid om de mensen die het organiseren te leren kennen.
In het Alphateam zitten mensen uit vier verschillende kerken. We willen gedurende elf avonden (en een
weekendje weg) op zoek gaan naar de zin van het leven en de betekenis van het christelijk geloof.
We komen samen op dinsdagavonden van 18.30 uur tot 21.30 uur in het Parochiecentrum van Dongen in de periode van 14 januari t/m april 2020. We beginnen deze avonden met een gezamenlijke maaltijd.
Altijd al willen weten wat nou ‘Alpha’ is? Kom dan op 7 januari a.s. zelf eens polshoogte nemen. Om half acht staat de koffie en thee voor u klaar in het Parochiecentrum, Hoge Ham 84, Dongen.
Voor meer informatie zie: Kennismaking-met-Alpha.

Klik hier voor alle informatie in Nieuwsbrief 11 van het Vicariaat.