Bisdom Breda Vicariaat

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 11

05 december 2018, door Webmaster PHG
Nieuwsbrief 11 van het Vicariaat Breda is uit met o.m. een bericht over Adrie Lint. Personalia

Adrie Lint, Nazarethparochie en parochie Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming In het weekend van 21 oktober 2018 is in de parochie van ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 10

08 november 2018, door Webmaster PHG
Leg het neer bij God

Ik sta voor het raam en kijk naar buiten. Ik geniet van onze prachtige tuin. Zorgvuldig ingericht en met zorg onderhouden. Ik voel me gelukkig. En ik weet hoe dat komt. Heel veel ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 9

09 oktober 2018, door Webmaster PHG

Nieuwsbrief 9 van het Vicariaat Breda is uit met o.m. een bericht over het bidden van de rozenkrans. ‘Zo bid je de rozenkrans’: gratis download voor parochies. Elk jaar op 7 oktober viert de Rooms-katholieke Kerk de ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 8

06 september 2018, door Webmaster PHG

Nieuwsbrief 8 van het Vicariaat Breda is uit met o.m. een uitnodiging van de werkgroep Voedsel voor de Ziel Op reis naar binnen Op dinsdag 18 september is abt Dom Bernardus van het Trappistenklooster in Berkel-Enschot te ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 7

17 juli 2018, door Webmaster PHG

Nieuwsbrief 7 van het Vicariaat Breda is uit met o.m. een artikel over de derde Franciscusdag. De derde Sint Franciscusdag krijgt het thema ‘Pelgrimeren’ Met het thema ‘Pelgrimeren’ vindt op donderdag 4 oktober 2018 voor de ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 6

17 juni 2018, door Webmaster PHG

Nieuwsbrief 6 van het Vicariaat Breda is uit met o.m. het volgende bericht: Het koffertje van Samuel reist door het Bisdom Breda. Sinds een paar maanden is er een ‘Koffertje van Samuel’ bestemd voor het bisdom van ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 5

03 mei 2018, door Webmaster PHG

Nieuwsbrief 5 van het Vicariaat is uit met o.m. het volgende bericht:

Laaiend Vuur 2018

Op 2e Pinksterdag, maandag 21 mei 2018, vindt er weer de jaarlijkse diocesane tiener- en jongerendag  plaats: Laaiend Vuur! Deze dag staat geheel ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 4

10 april 2018, door Webmaster PHG
Nieuwsbrief 4 van het Vicariaat is uit met o.m. het volgende bericht:

Uitnodiging: Geloofsfeest voor kinderen 2018: Welkom Thuis! Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn dit jaar van harte uitgenodigd voor het Geloofsfeest op 30 juni ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 3

08 maart 2018, door Webmaster PHG
Nieuwsbrief 3 van het Vicariaat is uit met o.m. het volgende bericht:

Pelgrimstocht naar de Sint Josephkerk Een wandeling naar Roosendaal. In de Goede Week is er jaarlijks op woensdag een speciale bisdomviering. In deze viering halen parochies de ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 2

08 februari 2018, door Webmaster PHG
Nieuwsbrief 2 van het Vicariaat is uit met o.m. het volgende bericht:

Boek ‘Katholiek Brabant’

Bisschop Liesen opende op 12 januari 2018 de fototentoonstelling ‘Katholiek Brabant’, een weergave van het katholiek leven in de eenentwintigste eeuw. Het ...Lees verder »

Nieuwsbrief Vicariaat Breda nr. 1

11 januari 2018, door Webmaster PHG
Nieuwsbrief 1 van het Vicariaat is uit met o.m. het volgende bericht: Op zoek naar Maria Magdalena

Op woensdag 24 januari 2018 om 20.00 uur is pastoraal werker Adrie Lint te gast in het parochiecentrum van parochie ...Lees verder »

Naar boven