Pelgrimstocht naar de Sint Josephkerk

13 februari 2018, door Pieter Hartman

Een wandeling van Etten-Leur naar Roosendaal.
In de Goede Week is er jaarlijks op woensdag een speciale bisdomviering waar parochies de drie heilige oliën (Chrisma) ophalen. Het is een traditie om daar te voet naar toe te gaan. U kunt meedoen! Dit jaar gaan we naar de Sint Josephkerk in Roosendaal. Het is een bezinnende tocht, mooi om mee te maken.

De Chrismaviering op 28 maart begint om 19.00 uur.
De wandeling is ongeveer 16 km. Er zijn twee rust/gebedsmomenten en een korte stiltewandeling. We arriveren op tijd in Roosendaal voor een kop soep en een broodje. Voor eten en drinken onderweg moet u zelf zorgen.

Opgave voor 21 maart via info@parochieheiligegeest.nl o.v.v. naam, e-mailadres en telefoonnummer. Voorafgaand aan de wandeling krijgt u de benodigde informatie toegestuurd.

Namens de parochies van het Samenwerkingsverband Dongen en Rijen, pastor Rob van Uden.