Kerstwandeling in Dongen

23 november 2019, door Webmaster PHG

21 december vanaf 17.00 uur

Een wandeling langs tien verschillende scenes van het kerstverhaal. De geboorte van Jezus wordt op een spraakmakende manier verteld en verbeeld, met toneel, zang en dans.
We beginnen officieel om 17.00 uur bij de Laurentiuskerk met muziek. Je kunt echter tot 19.30 uur met de wandeling beginnen. Onderweg kom je van alles tegen: zang, toneel, herders, maar ook een vlogger of kerststress.
De route is goed aangegeven, is 2 kilometer en duurt verlicht duurt ongeveer 1,5 uur. Halverwege is er koffie of chocola tegen de kou.
De tocht eindigt waar hij begon, in de Laurentiuskerk. In de kerk is koorzang en een grote imposante kerststal. Alsof het niet genoeg is kun je ook nog meer dan honderd kerststalletjes bewonderen uit alle windstreken. Een prachtige verzameling. Er wordt warm drinken en wat lekkers aangeboden.
Voor de bewoners van de Volckaert is een korte route uitgezet. De wandeling is kind- en rolstoelvriendelijk.

Maak het mee. Deelname is gratis!