Gezinsdag aan Zee op 11 juli!

20 juni 2020, door Webmaster PHG

Van harte welkom op 11 jul 2020 van 10:00 uur tot 13:00 uur op de gezinsdag in de strandkerk in Cadzand-Bad, Noorddijk 2, 4506 JE Cadzand-Bad. Het wordt een dagje weg mét inhoud.

Dennis en Sascha Peters spreken over het onderwerp Communicatie. Is het een middel om elkaar te leren kennen en begrijpen? Of toch een bron van frustratie en spanning? Wat je ervaring ook is, het is goed om stil te staan bij dit belangrijke aspect in je gezinsleven.

Tijdens de inleiding is er een programma voor de kinderen.
Het programma ziet er globaal als volgt uit: ontvangst, lezing door Dennis en Sascha, uitwisseling, eucharistieviering en lunch.
In de middag kan ieder er nog een heerlijk dagje strand en duinen van maken! Vanwege corona zijn er een paar maatregelen.
Voor info en opgave: www.gezinengeloof.nl/gezinsdag.

Deze gezinsdag is een initiatief van het Sint Franciscuscentrum en de parochies van Zeeuws-Vlaanderen.